NÖTÖBODENS HISTORIA

Nötöboden startade sin verksamhet redan tiotals år sedan. Många tappra köpmän har drivit verksamhet och hämtat varor till ön för försäljning. Under mitten av 1900-talet fanns det som bäst två butiker på ön!

Nötöboden är även känd som "Skärgårdens Stockmann", och smeknamnet kommer från tiden då Rune Abrahamsson var Nötöbodens legendariska köpman. "Skärgårdens Stockmann"-namnet kom från att det fanns allt i butiken- och det som inte fanns, det behövde man inte. Denna tradition strävar vi efter att följa. 

VÅR HISTORIA
Vår dröm har länge varit att få jobba i skärgården och 2013 fick vi en fantastisk möjlighet att börja uppfylla den.

Vårt uppdrag är att betjäna kunder så bra som möjligt och lösa dagliga utmaningar när de uppstår. Vi vill erbjuda både lokala och ekologiska alternativ i vårt sortiment och även ta i beaktande specialdieter. Kontakta oss - vi hjälper så gott vi kan och verkliggör även de vildaste ideerna 

Vår önskan att förlänga säsongen fick oss att påbörja verksamhet på den gamla sjöbevakningsstationen på Bodö, där vi sommaren 2016 öppnade en gästhamn och ett BistroCafe ( www.bodo.fi ). Dessa två stöder varanda och kommer i framtiden hjälpa förlänga säsongen från tidig vår till sen höst.