NÖTÖBODENIN TARINA

Nötöboden on aloittanut toimintansa jo kymmeniä vuosia sitten. Monta urheaa kauppiasta on tänä aikana harjoittanut kauppiastoimintaa ja tuonut tavaraa saareen myytäväksi. Parhaimillaan 1900-luvun puolessa välissä oli saarella jopa  kaksi kauppaa.

Nötöboden myös tunnetaan lempinimellä "Saariston Stockmann". Legendaarisena kauppiaana toimi tuolloin Rune Abrahamsson. Saariston Stockmann -nimi tuli siitä, että kaupasta sai kaikkea, - ja mitä ei saanut, sitä ei tarvittukaan - tätä samaa perinnettä pyrimme jatkamaan.

MEIDÄN TARINAMME
Haaveenamme on ollut pitkään työskentely saaristossa ja saimmekin upean tilaisuuden alkaa toteuttaa haavettamme vuonna 2013.

Missiomme on palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja ratkaista päivttäisiä haasteita niiden syntyessä. Haluamme tarjota valikoimassamme paikallisia ja ekologisia vaihtoehtoja ja huomioida myös eritysruokavaliota. Ole yhteydessä - yritämme auttaa parhaan kykymme mukaan ja toteutamme villeimmätkin ideat!

Halu pidentää sesonkia sai meidät  innostumaan strattaamaan toiminta entisellä merivartioasella Bodössä, jonne avasimme kesällä 2016 vierasvenelaiturin ja BistroCafen ( www.bodo.fi ). Uskoimme vanhvasti, että nämä kaksi kohdetta tukevat toinen toisiaan, mutta kaupan investointitarve muodotui liian suureksi suhteessa liian lyhyeen sesonkiin, jotta olemme pakoteut sulkemaan kaupan vähintään vuodeksi 2020 ja löytämään ratkaisut aktiivisen kotiseutuyhdistyksen kanssa - aiheesta lisää toivottavasti pian!